Over Cachèl van den Nieuwenhuijzen

In 2015 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Direct na mijn afstuderen ben ik met veel plezier als diëtist aan de slag gegaan. De doelgroep en hulpvragen waarvoor mensen naar een diëtist komen zijn erg breed, dat maakt mijn werk leuk en afwisselend. Om de variatie van hulpvragen zo groot mogelijk te houden, heb ik ervoor gekozen om na mijn opleiding zowel in een verzorgingshuis als in een sportschool te gaan werken.

Iedereen heeft een ander leefpatroon, andere wensen en andere doelen. Daarom is het erg belangrijk dat de adviezen altijd op maat worden afgestemd. Ik zie het als een uitdaging, om met een cliënt, op zoek te gaan naar een passende leefstijl en samen te werken naar een persoonlijk doel.

Na veel ervaring als diëtist opgedaan te hebben in verschillende settings, ben ik in augustus 2018 mijn eigen praktijk ‘Nieuwenhuijzen Diëtetiek’ gestart. Ook in mijn eigen praktijk sta ik klaar voor verschillende doelgroepen en hulpvragen. Voor sommige is het aanpassen van het voedingspatroon nodig voor de gezondheid en bij andere gaat het om persoonlijke redenen.
Maar voor iedereen is het van belang dat de aanpassingen persoonlijk en haalbaar zijn! Haalbaarheid leidt namelijk tot succes!

Aanvullend heb ik de volgende bij- en nascholingen gevolgd:

* ACT, 2020
* Diarree en obstipatie, 2019
* COPD voor diëtisten, 2018
* Voeding en diabetes, 2017
* Geriatrie en voeding, 2017
* Sondevoeding, 2017
* Impedantie, 2017
* Symposium Nierfalen, 2017
* Voeding en beweging; de krachtige therapie bij ondervoeding, 2017
* Congres Sport & Voeding, 2015Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici.


 

 

Cachèl van den Nieuwenhuijzen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

06-11087579
info@nieuwenhuijzendietetiek.nl