Zelf ben ik erg fan van salades in de zomer. Je kunt veel variëren met salades door steeds weer andere ingrediënten te gebruiken. Deze Italiaanse salade met burrata en serranoham is zeker de moeite om een keer te maken! Doordat de burrata romig is heb je weinig dressing nodig.

👤 2 personen – 🕓10 minuten – 🍴 hoofdgerecht

Benodigdheden
85 gram veldsla
0,5 komkommer
2 tomaten
1 paprika
1 bol burrata
80 gram serranoham
1 eetlepel pesto
1 handje geroosterde amandelen

Bereiding
Verdeel de veldsla over 2 borden. Snijd de komkommer, tomaat en paprika in blokjes en verdeel deze ook over de veldsla.
Snijd de bol burrata doormidden en leg deze in het midden van de borden. Verdeel vervolgens de plakjes serranoham over de salade.
Besprenkel de salade met wat pesto, eventueel kun je deze een beetje aanlengen met wat water. Garneer als laatste met de geroosterde amandelen.

Eet smakelijk!