‘De beste versie van jezelf’ is een 8-weken programma, waarin we werken naar een fittere en gezondere vorm van jezelf . Dit gaan we doen door middel van voeding en sporten.

Wie zijn wij?
Mijn naam is Angelo Pijnenburg, 26 jaar oud en eigenaar/Personal Trainer van Into Motion. Met Into Motion verzorg ik Personal Training, Bootcamp en Bedrijfsfitness op maat, voor iedere persoon met elke uiteenlopende doelstelling. Ik sta klaar voor jou om je te helpen met de trainingen die gericht zijn op jouw doelstelling en ben altijd bereikbaar binnen deze 8 weken om je naar het beste resultaat te brengen. Mocht je vragen hebben, stuur me dan vooral een WhatsApp of een email.

Mijn naam is Cachèl van den Nieuwenhuijzen, 26 jaar oud en eigenaresse van Nieuwenhuijzen Diëtetiek. Als diëtist sta ik klaar voor verschillende doelgroepen en hulpvragen. Iedereen heeft een ander leefpatroon, andere wensen en andere doelen. Daarom is het erg belangrijk dat de adviezen altijd op maat worden gemaakt. Ik zie het als een uitdaging om, met iedere cliënt opnieuw, op zoek te gaan naar een passende leefstijl en samen te werken naar een persoonlijk doel.
Tijdens deze 8 weken ga ik je helpen om te werken naar een gezond(er) eetpatroon en zo jouw doelen te halen! Buiten de afspraken die we hebben ben ik ook altijd bereikbaar voor vragen of advies.

Doelgroep
Dit 8-weken programma is voor iedereen die wil werken aan een gezondere en fittere vorm van zichzelf, ofwel ‘de beste versie van jezelf’.
Iedereen heeft zijn/haar eigen doel, dit kan zijn afvallen, conditie verbeteren, spiermassa opbouwen of gewoon gezonder leven. Het programma is voor iedereen toegankelijk, voor mensen met veel sportervaring, maar ook voor mensen die al een lange tijd niet hebben gesport. Zowel het trainingsschema als het voedingsadvies wordt voor iedereen persoonlijk opgesteld op basis van zijn/haar eigen leefstijl en doel.

Het programma
Tijdens het programma van 8 weken gaan we aan de slag met het beweeg- en eetpatroon.
Als eerste vindt er een intakegesprek plaats met de diëtist. Het persoonlijke doel, het huidige voedingspatroon en de wensen en voorkeuren zullen worden besproken. Ook wordt de begin meting gedaan (gewicht, BMI, spiermassa, vetpercentage). Op basis van deze gegevens wordt er een persoonlijk dieetadvies gemaakt.
Na 4 weken is er een evaluatie moment met de diëtist. Dan wordt opnieuw de voeding besproken, een tussen meting gedaan en zo nodig worden de adviezen bijgesteld. Na de 8 weken is er een laatste gesprek met de diëtist. Hier wordt de eindmeting gedaan en worden er tips meegegeven hoe je verder aan je doel kan werken of het doel kan behouden.

In de 8 weken wordt er 1x per week in groepsverband getraind onder begeleiding van de Personal Trainer. Verder krijgt iedereen een persoonlijk sportschema om 2x per week zelf te kunnen trainen bij Rank Sport. De oefeningen zullen uiteraard worden uitgelegd door de trainer zodat iedereen op de goede manier traint. Elke 2 weken krijgt de deelnemer een nieuw trainingsschema om zo vooruitgang te blijven boeken. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zaterdag deel te nemen aan een Bootcamp.

Wanneer?
Het 8-weken programma start woensdag 23 januari. In groepsverband starten we die dag met de beste versie van jezelf. Het programma loopt tot 20 maart.

Waar?
Het sporten vindt plaats in Berkel-Enschot in sportschool Ranksport, en op zaterdag is het mogelijk om mee te doen met de Bootcamp in de Oude Warande te Tilburg. De afspraken met diëtist zijn in de Sint Josephstraat in Tilburg (gratis parkeren mogelijk).

De investering in de beste versie van jezelf
De totale investering in jezelf bedraagt €180,- voor 8 weken. De consulten met de diëtist worden vergoed vanuit de basisverzekering, waardoor je dus ongeveer €90,- zelf betaalt en €90,- wordt betaalt door de verzekering. Voor deze consulten betaal je echter wel eerst je eigen risico. Neem voor de exacte vergoeding contact op met Cachèl.

Met deze investering heb je vanaf de start tot het einde de mogelijkheid om onbeperkt te trainen bij Ranksport in Berkel-Enschot om aan jezelf te werken. Ook kun je elke zaterdag meedoen met de Bootcamp van Angelo in de Oude Warande te Tilburg. Geef altijd even aan bij Angelo of je zaterdag meedoet, het liefst op vrijdag voor 18.00 uur.

Neem contact op voor het inschrijfformulier of meer informatie.